Brud

Vi hjälper dig hitta din drömklänning till den stora dagen! Vi har allt från enkla chiffongklänningar till eleganta spetsklänningar med släp. Med ett brett utbud av både stilar, storlekar och priser så finns här något för alla.

I vår syateljé finjusterar vi de detaljer du önskar så att passform och stil följer din vision. Några exempel på  ändringar:

Sy in/ut i livet – att en klänning passar på ett ställe innebär inte att den sitter perfekt överallt.

Fållning – de flesta klänningar kommer långa och behöver anpassas. Eller varför inte fållas upp till kortare om man önskar t ex tea-length?

Lägga till detaljer – ett band, en kant eller annan detalj i kontrasterande färg sätter en personlig touch på klänningen.

På Högtidskläder brinner vi för passform och finner daglig glädje i syhantverket – vi kan åstadkomma det mesta.

Gå gärna in på våra leverantörers hemsidor för att se mer av vad vi kan erbjuda. Under fliken "Leverantörer" finns även prisnivåer och leveranstid för respektive leverantör.

Vi har storlekar 32-52.

VIP provning: kom gärna på en exklusiv provning utanför ordinarie öppettid!
Ta med närmsta familjen/vännerna/tärnorna och gör provningen av brudklänning till något alldeles extra. Ni får butik och klänningskonsult för er själva i 1,5h och kan prova i lugn och ro, samtidigt som ni serveras bubbel med något sött till (finns såklart alkoholfritt bubbel). Provningen kostar 800kr, varav 300kr fås tillgodo för köp av klänning inom ett år. Bokas som vanligt via internetbokningen eller telefon 090-770217